loading...

آشپزی

بازدید : 1
شنبه 26 بهمن 1403 زمان : 20:36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشپزی

طرز تهیه ته چین مرغ” به صورت کامل و طرز آبکش کردن برنج - طرز پختن مرغ ته چین و بهترین روش جدا کردن ته چین از ظرف را بخوانید.

مواد لازم ته چین مرغ

مرغ کامل پاک کرده 1 و نیم کیلو یا سینه مرغ 1 کیلو

پیاز متوسط 1 عدد

برنج 1 کیلو

ماست کیسه‌‌‌ای ترش 850 گرم

زرده تخم مرغ 6 تا 7 عدد

زعفران سائیده 1 ق چ

کره 100 گرم

روغن مایع 1/2 پیمانه

زرشک 100گرم

شکر 2 ق سوپخوری

نمک به میزان لازم

خلال پسته به میزان لازم

آشپزی آشپزی

روش درست کردن ته چین مرغ

برای شروع کار ابتدا مرغ را با کمی‌آب ، نمک و پیاز میپزیم تا کاملا مغز پخت و خوش نمک شود و 1/4 پیمانه آب مرغ باقی بماند .

آب مرغ را صاف کنید و مرغ پخته شده را بعد از اینکه سرد شد به تکه‌های یک اندازه برش میزنیم . برنج را هم که از قبل شسته و خیس کردیم آبکش میکنیم و در حین پخت آن را زنده تر یا به اصطلاح دون برمیداریم .بعد از آماده سازی این مراحل در یک ظرف مناسب و بزرگ با توجه به اینکه برنج در آن ریخته میشود و نباید به برنج به خاطر گنجایش ظرف فشار بیاید انتخاب می‌کنیم و ماست را با زرده تخم مرغ ، روغن مایع، زعفران، آب مرغ صاف شده و نیمی‌از کره را با کمی‌نمک مخلوط میکنیم و هم میزنیم سپس برنج را به مخلوط اضافه میکنیم البته برنج را کم کم اضافه کنید تا یکدست شود و مواد سفت نشود .

یک ربع قبل از قرار دادن ته چین فر را با حرارت 180 در جه سانتی گراد روشن کنید .

نیمی‌از مواد ته چین را داخل قالبی که کاملا چرب شده میریزیم و با پشت قاشق برنج‌ها را تخت میکنیم و بعد مرغ‌ها را روی برنج میچینیم و اگر کمی‌مرغ‌ها را با فاصله بچینیم از بیرون قالب دیده نمیشود و زیباتر نشان داده خواهد شد . مابقی مواد برنج را روی تکه‌های مرغ‌ها ریخته و با پشت قاشق آن را منسجم میکنیم تا شکل بگیرد و در آخر مابقی کره آب شده را روی برنج میریزیم و روی قالب را فویل میکشیم و در طبقه وسط فر به مدت 1 ساعت و نیم تا 2 ساعت ، بستگی به حرارت فر دارد.قرار میدهیم .

آشپزی

بهترین حالت پخت این غذا این است که در قالب‌های پیرکس پخته شود تا اینکه دورو اطراف برنج پخته شد بتوانید در داخل فر ببینید.بعد از اینکه ته چین پخت منتظر شوید 1 الی 2 دقیقه از حرارت بیفتد و بعد آن را برگردانید.

زرشکراهم میشویم و در آبکش قرار میدهیم تا آب آن گرفته شود و با کمی‌روغن مایع و شکر تفت میدهیم و به همراه خلال پستهروی ته چین را تزیین میکنیم.

همچنین بخوانید:

نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه ته چین مرغ

طرز تهیه ته چین مرغجزو ته دیگ و ته چین میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
طرز تهیه ته چین مرغرا می‌توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع : finger-party

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

آمار سایت
  • کل مطالب : 8
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 2
  • بازدید کننده امروز : 3
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 4
  • بازدید ماه : 114
  • بازدید سال : 250
  • بازدید کلی : 10666
  • کدهای اختصاصی